2018-09-10 17:13Pressmeddelande

Stockholmsregionen nominerar Kungl. Djurgårdens intressenter till Stora Turismpriset 2018.

null

Visit Stockholm har regionens förtroende att nominera en kandidat till Stora Turismpriset 2018 och i år föll valet, efter en urvalsprocess, på Kungl. Djurgårdens Intressenter.

Genom nyskapande och värderingsstyrd samverkan är Kungl. Djurgårdens Intressenter en modig aktör och tar position som Skandinaviens främsta attraktion. I tider av snabb omställning och utveckling samlar KDI gemensamma krafter för att bryta ny mark genom stark och hållbar utveckling, säger Caroline Strand, tf VD Visit Stockholm

Vi är lyckliga och stolta över den här fina nomineringen. Det är ett erkännande för det arbete aktörerna på Djurgården gör tillsammans under Kungl. Djurgårdens Intressenters samordning. Jag är övertygad om att vårt starka samarbete och vår höga ambition bidrar till att vi lyckats utveckla och implementera vår identitet ”Royal Djurgården”. Vi verkar för ett långsiktigt och hållbart besöksmål där kreativitet, kunskap och samarbete bildar en stabil plattform för vårt vidare arbete kommenterar Camilla Zedendahl, VD för Kungl. Djurgårdens Intressenter.


Kungl. Djurgårdens Intressenter är en medlemsorganisation som idag samlar 48 aktörer inom besöksnäringen på Djurgården i Stockholm. Museer, konsthallar, nöjesetablissemang, restauranger, service- och trafikföretag - med olika ägar- och organisationsformer: stat, hov, stiftelser, föreningar, privat, lägger konkurrens åt sidan för att utveckla och stärka Djurgården som besöksmål.

Övrigt om Stora Turismpriset och de nominerade:

https://tillvaxtverket.se/amnesomraden/affarsutveckling/turism--och-besoksnaringen-vaxer/stora-turismpriset-2018.html

Om Visit Stockholm

Visit Stockholm är stadens officiella turistorganisation som arbetar med internationell marknadsföring och utveckling av Stockholm som besöksdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Visit Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business region som är helägt av Stockholms stad.

www.visitstockholm.com

www.investstockholm.com

www.stockholmbusinessregion.com


Om Visit Stockholm

Visit Stockholm är stadens officiella turistorganisation som arbetar med internationell marknadsföring och utveckling av Stockholm som besöksdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Visit Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region som är helägt av Stockholms stad. www.visitstockholm.com www.investstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


Kontaktperson

Elin Karlsson
Avdelningschef Mottagning & Värdskap
Elin Karlsson
Annika Malhotra
Projektledare publika evenemang, Visit Stockholm
Annika Malhotra
Lotta Andersson
Marknadschef
Lotta Andersson
Åsa Karlsson
Project Manager
Åsa Karlsson
Christine Frederici
VD koordinator
Christine Frederici
Karin Mäntymäki
Director Sales & Operations
Karin Mäntymäki
Caroline Strand
VD
Caroline Strand