2009-03-20 07:50Pressmeddelande

Stockholm vinner Barnens Turistpris

Stockholm Visitors Board har Sveriges bästa turistbyrå enligt besökarna på Barnens Turistguide. För fjärde året i rad har vinnarna av Barnens Turistpris röstats fram av besökarna.

-Det här är framförallt en eloge till våra duktiga turistinformatörer som servar turister via mejl, livechatt på Stockholmspanelerna och direkt på Stockholm Tourist Centre, säger Peter Lindqvist VD på Stockholm Visitors Board.

Några av läsarnas motiveringar lyder: Stockholm Visitors Board har alltid kundens bästa för ögonen, de ger en bra service och har kunnig personal. De är väldigt måna om att hjälpa till. De ger snabbt svar och man blir alltid lita trevligt bemött. Personalen på Stockholm Tourist Centre kan och vet sin stad, de är välorganiserade, har tillgänglig skriftlig information och ger en snabb service när kön är lång och när man ringer.

Prisutdelning ägde rum på TUR i Göteborg under torsdagen. Barnens Turistguide vänder sig till familjer som ska resa med barn eller åka på barnsemester.

Stockholm utsågs också till Sveriges bästa busstad av Bussbranschens Riksförbund under torsdagen.


Om Visit Stockholm

Visit Stockholm är stadens officiella turistorganisation som arbetar med internationell marknadsföring och utveckling av Stockholm som besöksdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Visit Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region som är helägt av Stockholms stad. www.visitstockholm.com www.investstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


Kontaktperson

Elin Karlsson
Avdelningschef Mottagning & Värdskap
Elin Karlsson
Annika Malhotra
Projektledare publika evenemang, Visit Stockholm
Annika Malhotra
Lotta Andersson
Marknadschef
Lotta Andersson
Åsa Karlsson
Project Manager
Åsa Karlsson
Christine Frederici
VD koordinator
Christine Frederici
Karin Mäntymäki
Director Sales & Operations
Karin Mäntymäki
Caroline Strand
VD
Caroline Strand