2015-05-27 15:35Pressmeddelande

Projektledare felciterad i DN

I onsdagens Dagens Nyheter blev projektledaren för kryssningsprojektet felciterad i en artikel. Stockholm Visitors Board har aldrig blivit kontaktade av vare sig Kungafamiljen eller Kungliga Hovstaterna angående bussturismen utanför Slottet.

 Stockholm växer som turistdestination och med det följer organisatoriska utmaningar när det gäller att möta behovet av att kunna släppa av turister vid populära besöksmål som exempelvis Vasamuseet och Slottet.

- Sedan många år tillbaka jobbar vi tillsammans med Trafikkontoret och attraktionerna för att hitta bra lösningar för bussturismen. Vi har aldrig blivit kontaktade av kungafamiljen eller hovstaterna kring busstrafiken vid Slottet, säger Claudia Quas projektledare för Stockholm Cruise Network inom Stockholm Visitors Board, som arbetar för att få fler kryssningsturister till Stockholm.

Stockholm Business Region har till uppgift att tillsammans med dotterbolagen Stockholm Business Region Development och Stockholm Visitors Board utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Stockholm Business Region är helägt av Stockholms stad och driver varumärket Stockholm - The Capital of Scandinavia.

www.visitstockholm.com 
www.investstockholm.com 
www.stockholmbusinessregion.se


Om Visit Stockholm

Visit Stockholm är stadens officiella turistorganisation som arbetar med internationell marknadsföring och utveckling av Stockholm som besöksdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Visit Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region som är helägt av Stockholms stad. www.visitstockholm.com www.investstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


Kontaktperson

Elin Karlsson
Avdelningschef Mottagning & Värdskap
Elin Karlsson
Annika Malhotra
Projektledare publika evenemang, Visit Stockholm
Annika Malhotra
Lotta Andersson
Marknadschef
Lotta Andersson
Åsa Karlsson
Project Manager
Åsa Karlsson
Christine Frederici
VD koordinator
Christine Frederici
Karin Mäntymäki
Director Sales & Operations
Karin Mäntymäki
Caroline Strand
VD
Caroline Strand