2009-02-26 10:00Pressmeddelande

Henrik von Arnold - ny kongresschef på Stockholm Visitors Board

null

Henrik von Arnold blir ny chef för affärsområdet Möten & Kongresser inom Stockholm Visitors Board. Henrik, som är en välkänd och respekterad internationell profil inom mötesindustrin, tillträder sin nya tjänst den 15 april.

- Henrik von Arnold är en drömrekrytering för posten som chef för Möten och Kongresser. Han har ett internationellt kontaktnät som få kan matcha och blir ett starkt kort i den fortsatta marknadsföringen av Stockholm som mötesstad, säger Peter Lindqvist VD på Stockholm Visitors Board

Henrik har lång erfarenhet av internationella evenemang och kongresser och är en flitigt anlitad föreläsare i ämnet destinationsutveckling. Han var tidigare chef för Göteborg Convention Bureau (1997 - 2007) och bor just nu i Österrike där han bland annat ansvarar för mötesutbildningen på Modul University of Vienna. Nu väljer Henrik att marknadsföra Stockholm - the Capital of Scandinavia.

Det ska bli väldigt spännande att få arbeta med en så attraktiv destination som Stockholm. Stockholms varumärke är starkt men konkurrensen från andra destinationer är stor. Vi behöver vårda våra styrkor, fortsätta att utveckla destinationen och sprida vårt goda rykte för att ytterligare stärka Stockholms position. Ett starkt samarbete inom mötesbranschen är ett viktigt konkurrensmedel och en förutsättning för att vi skall lyckas, säger Henrik von Arnold.


Om Visit Stockholm

Visit Stockholm är stadens officiella turistorganisation som arbetar med internationell marknadsföring och utveckling av Stockholm som besöksdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Visit Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region som är helägt av Stockholms stad. www.visitstockholm.com www.investstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


Kontaktperson

Elin Karlsson
Avdelningschef Mottagning & Värdskap
Elin Karlsson
Annika Malhotra
Projektledare publika evenemang, Visit Stockholm
Annika Malhotra
Lotta Andersson
Marknadschef
Lotta Andersson
Åsa Karlsson
Project Manager
Åsa Karlsson
Christine Frederici
VD koordinator
Christine Frederici
Karin Mäntymäki
Director Sales & Operations
Karin Mäntymäki
Caroline Strand
VD
Caroline Strand