2021-10-05 08:00NYHETER

Visit Stockholms VD Caroline Strand finalist i Årets ledare

Porträttfoto Caroline StrandVD för Visit Stockholm Caroline Strand Foto: Fond&Fond

Visit Stockholms VD Caroline Strand har gått vidare till final i kategorin ”Årets ledare” på Framtidsgalan. Caroline är en av åtta finalister från hela Sverige. Vinnaren presenteras på Framtidsgalan den 9 november på Tyrol i Stockholm. 

I sin roll som VD för Visit Stockholm har Caroline Strand visat ett tydligt ledarskap som möjliggörare, både i sitt arbete internt och externt tillsammans med alla aktörer i branschen. Det är glädjande att nomineringen till årets ledare kommer från medarbetarna. Det är ett tecken på att hennes goda ledarskap genomsyrar hela organisationen, säger Staffan Ingvarsson VD för Stockholm Business Region och styrelseordförande Visit Stockholm. 

Nomineringen till kategorin Årets ledare har gjorts av medarbetare på Visit Stockholm. En jury har därefter valt ut de kandidater som går vidare i de olika kategorierna.

Om Framtidsgalan

Framtidsgalan är en kompetensutvecklande heldag den 9 november kl 9.30 - 16.00 på Tyrol i Stockholm, där syftet är att uppmärksamma de personer och organisationer som gör skillnad varje dag inom offentlig sektor. På så sätt kan vi tillsammans lyfta fram ambassadörer som kan inspirera andra till att arbeta och göra karriär inom den offentliga sektorn. Under dagen får man lyssna till flertalet spännande föreläsare som på olika sätt bidrar till den goda energi som genomsyrar Framtidsgalan.

Läs gärna mer här. Här kommer vi även publicera samtliga finalister inom alla kategorier inom kort:
https://www.framtidsverket.com/framtidsgalan2021

Ur nomineringen:

Carolines främsta drivkraft är att få bidra till samhällsnytta. Att få jobba med någonting viktigt är det som motiverar henne framåt och det är exakt därför som hon idag jobbar inom offentlig sektor. Carolines styrka som ledare ligger i att se möjligheter och stimulera medarbetare och organisationer till ökad samverkan. Hon har en förmåga att staka ut vägen, se flera steg framåt och på ett kreativt sätt locka individer och verksamheter till utveckling.

Innan pandemin påbörjade verksamheten en förändringsresa med syftet att förnya Visit Stockholms roll. Detta skulle ske genom ett antal omställningar så som att lära sig agera utefter snabba omvärldsförändringar, bygga en ny kultur, öka samverkan med andra parter och hitta nya arbetsmöjligheter. Caroline har visat ett stort mod i omställningsarbetet, trots den utsatta situation besöksnäring befunnit sig i och organisationens ökade arbetsbelastning.

Hon är en inspiration och förebild för alla sina medarbetare och samarbetspartners att aldrig ge upp, utan alltid hitta nya möjligheter.  Därför är Caroline Strand finalist i kategorin Årets ledare.Om Visit Stockholm

Visit Stockholm är stadens officiella destinationsbolag. Bolaget utvecklar och positionerar Stockholm som tillgänglig och attraktiv plats under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Visit Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region som är helägt av Stockholms stad. www.visitstockholm.com www.investstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


Kontaktperson

Christine Frederici
VD koordinator
Christine Frederici