2012-03-05 16:57NYHETER

Utbilda dig i Stockholmskunskap

Under en intensiv utbildningsdag erbjuder Stockholm Visitors Board en möjlighet att lära mer om Stockholm och de frågor besökare förväntar sig att få svar på.

Bra service är den enskilt största konkurrensfördelen i en verksamhet som riktar sig till besökare. En förutsättning för att kunna ge serviceupplevelser utöver det vanliga är god lokalkännedom. Vi delar under utbildningen med oss av våra egna erfarenheter och tips, visar nya sidor av vår stad och de upplevelser som erbjuds.

En central del under dagen handlar också om värdskap. Hur man på olika sätt kan vara en del av att förmedla Stockholms varumärke till våra besökare och därmed bidra till att stärka både sin egen och destinationens attraktionskraft inför framtiden.

Vår populära utbildning riktar sig till frontpersonal inom alla branscher där man möter besökare. Till exempel hotell, turistbyråer, flygplatser, shopping och attraktioner.

Kursdatum 2012

24 april
25 april
8 maj
9 maj

Pris
1 995 kr, exkl. moms. I utbildningen ingår även bland annat sightseeing med auktoriserad Stockholmsguide, lunch, kaffe samt kursmaterial. Alla kursdeltagare får dessutom ett Stockholmskort värde 450 kr.

Anmälan
http://www.anp.se/newsletter.asp?sqid=1467936&sid=414059467949455E437247435A4B71


Om Visit Stockholm

Visit Stockholm är stadens officiella turistorganisation som arbetar med internationell marknadsföring och utveckling av Stockholm som besöksdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Visit Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region som är helägt av Stockholms stad. www.visitstockholm.com www.investstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


Kontaktperson

Elin Karlsson
Avdelningschef Mottagning & Värdskap
Elin Karlsson
Annika Malhotra
Projektledare publika evenemang, Visit Stockholm
Annika Malhotra
Lotta Andersson
Marknadschef
Lotta Andersson
Åsa Karlsson
Project Manager
Åsa Karlsson
Christine Frederici
VD koordinator
Christine Frederici
Karin Mäntymäki
Director Sales & Operations
Karin Mäntymäki
Caroline Strand
VD
Caroline Strand