2020-05-20 07:31NYHETER

United We Stream - en satsning på svenskt nattliv och livescener

stockholm dj liveUnited we stream

På Sveriges nationaldag, den 6 juni, livesänds United We Stream Sthlm från åtta olika platser i Stockholm med fokus på livemusik, dj-sets och konst. Initiativtagare till projektet är Nattrådet med bland andra Jakob Grandin (Gather Festival, Trädgården) och Johanna Beckman (kreativ chef Trädgården). United We Stream Sthlm arrangeras i samarbete med Stockholms stad och Visit Stockholm.

Syftet är att både ge en bred bild och lyfta fram topparna inom nattliv och livescener och därmed visa på musiken och kreativitetens viktiga roll i samhället samt positionera Stockholm som kreativ och öppen stad.

– Det är fantastiskt att Stockholms nattliv går samman i ”United We Stream” och skapar ett digitalt evenemang som engagerar många i denna oerhört utsatta tid. Musik- och nöjeslivet är en viktig del av Stockholms identitet och attraktionskraft som vi alla måste vara rädda om, säger Anna König Jerlmyr, finansborgarråd Stockholms stad.

Vilka artister och akter som medverkar är ännu inte officiellt, men schemat för dygnet ser ut enligt följande:

Hosoi klockan 10.00–13.00 
Södra Teatern klockan 13.00–16.00 
Trädgården klockan 16.00–20.00
Stadshustornet klockan 20.00–22.00 
Förbindelsehallen klockan 22.00–02.00 
New Hours klockan 02.00–06.00 
Hammarbybacken klockan 03.30–05.00
Skogen klockan 06.00–10.00
Med reservation för ändringar.

Alla livesändningar visas gratis via United We Stream Stockholms plattformar. Stödbiljetter till initiativet köps via unitedwestream.se i samarbete med Tickster.
#hosoi #södrateatern #trädgården #stadshustornet #förbindelsehallen #newhours #hammarbybacken #skogen


Om Visit Stockholm

Visit Stockholm är stadens officiella turistorganisation som arbetar med internationell marknadsföring och utveckling av Stockholm som besöksdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Visit Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region som är helägt av Stockholms stad. www.visitstockholm.com www.investstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com