2009-11-12 15:43NYHETER

Tre av Sveriges bästa sajter från Stockholm

Dessutom blev Trafiken.nu Stockholm, som ger en samlad och aktuell bild av trafikläget, utsedd till Sveriges 99:e bästa webbplats. Trafiken.nu är ett samarbete mellan Stockholms stad, Storstockholms lokaltrafik (SL) och Vägverket region Stockholm.

stockholm.se - Sveriges bästa kommunwebbplats
Internetworld motiverar utmärkelsen så här:"Stockholm, landets största kommun är inte bara bra på webben - de visar verkligen var skåpet ska stå. Trots att mycket återstår att göra imponeras vi stort av utvecklingskraften och allt som faktiskt redan finns på plats, allt från skolwebben till cykelplaneringsverktyget. Dessutom är deras jämförelsesajt utmärkt och verkligen i tiden."

stockholmtown.com - Sveriges bästa stadsguide
Internetworld motiverar utmärkelsen så här:"Efter ett besök hos Stockholms officiella besöksguide på nätet, Stockholmtown, vill vi inte annat än att boka en helgtripp till huvudstaden - trots att vi faktiskt redan bor här! Den splitter nya sajten bjuder på vackra bilder, roliga tips och dynamiska topplistor skapade från antalet visningar, samt besökarnas egna betyg och kommentarer. Klickar jag på ett kafé, får jag tips om en skulpturvandring i närheten och hetaste klubben på onsdagar. Att betygsätta är föredömligt enkelt och även att dela objekt med sina vänner."

Läs mer på Internetworld.


Om Visit Stockholm

Visit Stockholm är stadens officiella turistorganisation som arbetar med internationell marknadsföring och utveckling av Stockholm som besöksdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Visit Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region som är helägt av Stockholms stad. www.visitstockholm.com www.investstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


Kontaktperson

Elin Karlsson
Avdelningschef Mottagning & Värdskap
Elin Karlsson
Annika Malhotra
Projektledare publika evenemang, Visit Stockholm
Annika Malhotra
Lotta Andersson
Marknadschef
Lotta Andersson
Åsa Karlsson
Project Manager
Åsa Karlsson
Christine Frederici
VD koordinator
Christine Frederici
Karin Mäntymäki
Director Sales & Operations
Karin Mäntymäki
Caroline Strand
VD
Caroline Strand