2013-01-06 10:38NYHETER

Östermalm: Lydmar öppnar restaurang på Strandvägen

Allt han rör vid blir guld. I april 2013 öppnas en ny restaurang med arbetsnamnet ”Lydmars third story” på Strandvägen 1 granne med Kungliga Dramaten och butiken Svenskt Tenn. Den här gången blir det tre restauranger i en och med en uteservering runt hela byggnaden med kvällssol. Restaurangerna kommer att ha olika inriktning, från enklare till lyxigare.

-  Jag ser en ära i att få vara med och göra en historisk förändring av den här byggnaden, säger Pelle Lydmar till DI Weekend.

Pelle Lydmars ”first story” var en legendariska restaurangen med inriktning på musik på Humlegårdsgatan. Den finns inte längre. Den andra storyn är ett lifestyle hotel med utsikt mot Kungliga slottet. 

Adress: “Lydmars third story”, Strandvägen 1,


Om Visit Stockholm

Visit Stockholm är stadens officiella turistorganisation som arbetar med internationell marknadsföring och utveckling av Stockholm som besöksdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Visit Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region som är helägt av Stockholms stad. www.visitstockholm.com www.investstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


Kontaktperson

Elin Karlsson
Avdelningschef Mottagning & Värdskap
Elin Karlsson
Annika Malhotra
Projektledare publika evenemang, Visit Stockholm
Annika Malhotra
Lotta Andersson
Marknadschef
Lotta Andersson
Åsa Karlsson
Project Manager
Åsa Karlsson
Christine Frederici
VD koordinator
Christine Frederici
Karin Mäntymäki
Director Sales & Operations
Karin Mäntymäki
Caroline Strand
VD
Caroline Strand