2013-01-04 10:42NYHETER

Östermalm: Berns expanderar vid Stureplan

Den 10 januari 2013 slår Berns expansion på Norrlandsgatan 24 upp dörrarna till Nosh & Chow med restaurang och innergård samt exklusiv speakeasybar. Norrlandsgatan ingår i det nya shoppingdistriktet Bibliotekstan – inriktat på svenskt mode. På menyn står mat från flera av världens kök, baserade på svenska råvaror och restaurangen har plats för 150 personer i entréplan.

Våren 2013 öppnar ytterligare en restaurang en trappa upp med eget koncept och ca 60 platser. Inredningen på entréplan och plan 1 är gjord av katalanske arkitekten Lázaro Rosa Violán som bland annat står bakom populära restauranger som Boca Grande och Big Fish i Barcelona.

I augusti 2013 öppnar två våningsplan med hotell/event sviter med totalt 2 hotellrum per plan

Adress: Nosh and Chow, Norrlandsgatan 24.


Om Visit Stockholm

Visit Stockholm är stadens officiella turistorganisation som arbetar med internationell marknadsföring och utveckling av Stockholm som besöksdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Visit Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region som är helägt av Stockholms stad. www.visitstockholm.com www.investstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


Kontaktperson

Elin Karlsson
Avdelningschef Mottagning & Värdskap
Elin Karlsson
Annika Malhotra
Projektledare publika evenemang, Visit Stockholm
Annika Malhotra
Lotta Andersson
Marknadschef
Lotta Andersson
Åsa Karlsson
Project Manager
Åsa Karlsson
Christine Frederici
VD koordinator
Christine Frederici
Karin Mäntymäki
Director Sales & Operations
Karin Mäntymäki
Caroline Strand
VD
Caroline Strand