2013-01-04 10:27NYHETER

Djurgården: Oaxen flyttar till ett gammalt varv på Djurgården

Fem år i rad på ”The Worlds 50 Best Restaurants” och oräkneliga utmärkelser i Sverige gör Oaxen krog en av Stockholms främsta, detta trots att den legat långt ute i skärgården. Magnus Ek är frontfigur när det gäller det innovativa köket med inriktning på lokala råvaror.

Våren/sommaren 2013 öppnar krögarparet Magnus och Agneta en ny restaurang i ett gammalt varv på Djurgården. Restaurangen, som ännu inte har ett namn, kommer att erbjuda plats för 30 gäster i matsalen och ytterligare 70 i en mer informell avdelning.

Djurgårdsvarvet har precis den typ av marina miljö som vi känner oss bekväma i, områdets spännande historia kommer som en extra bonus, säger Agneta Green

Under sommarmånaderna öppnar en uteserveringen med lika många platser längs djurgårdskajen. Den vackra båten Prince van Orangiën, kommer drivas vidare som ett hotell. Få en försmak av den nya restaurangen i butiken Oaxen Skafferi på Mariatorget, Södermalm.

Adress: ”Oaxen på Djurgården”, Djurgårdsvarvet, Djurgården.


Om Visit Stockholm

Visit Stockholm är stadens officiella turistorganisation som arbetar med internationell marknadsföring och utveckling av Stockholm som besöksdestination under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Visit Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region som är helägt av Stockholms stad. www.visitstockholm.com www.investstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


Kontaktperson

Elin Karlsson
Avdelningschef Mottagning & Värdskap
Elin Karlsson
Annika Malhotra
Projektledare publika evenemang, Visit Stockholm
Annika Malhotra
Lotta Andersson
Marknadschef
Lotta Andersson
Åsa Karlsson
Project Manager
Åsa Karlsson
Christine Frederici
VD koordinator
Christine Frederici
Karin Mäntymäki
Director Sales & Operations
Karin Mäntymäki
Caroline Strand
VD
Caroline Strand