2021-11-26 12:14NYHETER

Caroline Strand VD för Visit Stockholm är nominerad till Årets Offentliga chef

Foto nominerade cheferCaroline Strand VD nominerad till årets offentliga chef

Varje år delas pris ut till Årets Offentliga Chef. Det är ett pris som är instiftat av tidningen Offentliga Affärer.

I år har många förslag kommit in till nominering av Årets Offentliga Chef. Som en av de sex uttagna nominerade chefer från hela landet finns Caroline Strand, VD på Visit Stockholm. Det är andra nomineringen inom ledarskap den här hösten.

Vinnare offentliggörs på kvällen den 7 december under bankettmiddagen i Lund på AF-borgen med Lunds kommun som värdstad. Programmet och mer information finns på www.offentligchef.com.

Motivering:
Caroline har en stor drivkraft att bidra till samhällsnytta. Precis innan pandemin slog till så påbörjade organisationen en förändringsresa där Caroline har varit ledande och visat stort mod genom att vara en inspiration och förebild för sina medarbetare. Caroline ger aldrig upp utan hittar nya möjligheter och ser potential i samverkan och samarbeten med olika aktörer. Hon har ett brett synfält i sitt ledarskap och på så sätt stakar hon ut den bästa vägen och utvecklar både individer och verksamheten. Trots en ökad arbetsbelastning under pandemin så har Caroline fortsatt varit inspirerande och drivande i omställningen genom sitt mod och inspirerande ledarskap.

Årets Offentliga Chef är tänkt att gynna och motivera till god ledarskapskultur inom landets offentliga verksamheter.

 Om Visit Stockholm

Visit Stockholm är stadens officiella destinationsbolag. Bolaget utvecklar och positionerar Stockholm som tillgänglig och attraktiv plats under varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia. Visit Stockholm är ett dotterbolag till Stockholm Business Region som är helägt av Stockholms stad. www.visitstockholm.com www.investstockholm.com www.stockholmbusinessregion.com


Kontaktperson

Tomas Andersson
Projektledare kommunikation och digital utveckling
Tomas Andersson